Kom genieten van onze pure streekproducten. Wij hebben de beste ingrediënten voor u geselecteerd en zorgen voor een indrukwekkende ambiance. U selecteert zelf het gezelschap en geeft wensen door. “Nee”, als antwoord? Daar hoeft u niet bang voor te zijn. Van uitgebreid Vier Gangen Buffet, een Maarsbergse Hutsel Frutsel of Pizza bakken in onze pizza oven, het wordt tot in de puntjes verzorgd.
Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u, dan maakt onze chef-kok een passend alternatief.
Neem contact opHet koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade gegarneerd met twee soorten vleeswaren, eiersalade, gemengde salade, vitello tonato (kalfsfricandeau), zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en makreel.
Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, gehaktballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.
Voorgerecht bestaat uit een glaasje mosterdsoep.
Het koude gedeelte bestaat uit rundercarpaccio, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade gegarneerd met twee soorten vleeswaren, eiersalade, gemengde salade, vitello tonato (kalfsfricandeau), zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en makreel.
Het warme gedeelte bestaat uit zalm uit de oven in wittewijnsaus, gesneden warme beenham met authentieke mosterdsaus, kipschnitzeltjes, gehaktballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, warme seizoengroenten, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.
Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau), rundercarpaccio, gerookte forel en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.
Het tussengerecht bestaat uit een glaasje mosterdsoep.
Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin, roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.
Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, drie soorten bavaroise, ambachtelijke dessertsaus, petit grande desserts en slagroom.
U start met een huisgemaakte Italiaanse tomatensoep, stel aansluitend de pizza samen met de verse met de verse ingrediënten van ons buffet. Vervolgens gaat de pizza de oven in en binnen drie minuten geniet u van een heerlijke pizza.
Als afsluiting serveren wij een Italiaans dessert, tiramisu met een toefje slagroom.
Onze pizza oven is alleen geschikt voor buiten.
Samen met uw gasten gaat u bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick, Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.
Warme zalmfilets uit de oven in witte wijnsaus, welke voor u klaar staan op het buffet.
Warme gekruide gamba-spiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet.
Kiest u voor onze Maarsbergse Hutsel Frutsel? Boek onze bak hulp en het bakken en braden wordt voor u verzorgt tijdens de gehele periode.
U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote, stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken.
Proeverij van voorgerechten, welke op tafel wordt uitgeserveerd, van carpaccio, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.
Het buffet bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.
Bourgondisch dessertbuffet bestaande uit drie soorten vers boerenroomijstaarten, drie soorten bavaroise, ambachtelijke dessertsauzen, petit grande desserts en slagroom.
Proeverij van voorgerechten, welke op tafel wordt uitgeserveerd, van carpaccio, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.
Het hoofdgerecht wordt geserveerd op tafel (sharing) en bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, één soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.
Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, luchtig taartje, sorbetijs, brownie en een toefje slagroom.
TIP! Voor dezelfde prijs kunt u onze proeverij van nagerechten vervangen voor onze bourgondisch dessertbuffet.