Kom genieten van onze pure streekproducten. Wij hebben de beste ingrediënten voor u geselecteerd en zorgen voor een indrukwekkende ambiance. U selecteert zelf het gezelschap en geeft wensen door. “Nee”, als antwoord? Daar hoeft u niet bang voor te zijn. Van uitgebreid Vier Gangen Buffet, een Maarsbergse Hutsel Frutsel of Pizza bakken in onze pizza oven, het wordt tot in de puntjes verzorgd.
Heeft u of één van uw gasten een dieet of is men vegetariër? Graag vernemen wij dit van u, dan maakt onze chef-kok een passend alternatief.
Neem contact opHet koude gedeelte bestaat uit twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, rundvleessalade gegarneerd met twee soorten vleeswaren, eiersalade, gemengde salade, vitello tonato (kalfsfricandeau), zalmsalade, gerookte zalm, gerookte forel en makreel. Het warme gedeelte bestaat uit kipschnitzeltjes, gehakballetjes, kipsaté in pindasaus, vlees in oosterse saus, nasi, frites en roseval aardappeltjes uit de oven.
Het voorgerechtenbuffet bestaat uit Ardennerham met meloen, vitello tonato (kalfsfricandeau), rundercarpaccio, gerookte forel en zalm met toast en boter, eiersalade, boerenrundvleessalade en twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade.
Het tussengerecht bestaat uit een glaasje mosterdsoep.
Hoofdgerechtenbuffet bestaande uit varkenshaas met roomsaus, gevulde gevogelte, zalm uit de oven, diverse soorten seizoen groenten, frites, aardappelgratin, roseval aardappeltjes uit de oven en gemengde salade.
Uitgebreid nagerechtenbuffet met drie ijstaarten van boerenroomijs, drie soorten bavaroise, ambachtelijke dessertsaus, petit grande, desserts en slagroom.
U start met een huisgemaakte Italiaanse tomatensoep. Daarna kunt u zelf uw pizza samenstellen met de verse ingrediënten van ons buffet. Vervolgens gaat de pizza de oven in en binnen drie minuten geniet u van een heerlijke pizza.
Als afsluiting serveren wij een Italiaans dessert: tiramisu met slagroom.
Met z’n allen bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit saté, shaslick, Hollandse kogelbiefstuk, speklapjes, kipfilets en hamburgers, gecombineerd met drie soorten salades en een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.
Samen met uw gasten gaat u bakken en braden in de reuzenkoekenpan. Het buffet bestaat uit varkenshaassaté, kogelbiefstuk, streekburgers en gemarineerde varkensfilet, gecombineerd met warme zalmfilets in botersaus met citroen en warme gamba-spiesjes, welke voor u klaar staan op het buffet, drie soorten salades, een gemengde salade, diverse sausjes, twee soorten oerbrood met kruidenboter en tapenade, frites en gekruide aardappelpartjes.
Als voorgerecht serveren wij een paprika-tomaatsoep. Aansluitend wordt er een ruime variatie aan vleessoorten op het buffet gepresenteerd om te grillen, inclusief gemengde salade, diverse sausjes, oerbroden met kruidenboter, tapenade en frites.
U begint met een groentesoep gevolgd door een Hollands buffet bestaande uit boerenkool, hutspot, zuurkoolstamppot, rode kool, rookworsten, speklapjes, runderstoofpotje, uitgebakken spekjes, aardappelgratin, appelcompote, stoofpeertjes, zilveruitjes en augurken.
Etagère, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met een proeverij van carpaccio, vitello tonato (kalfsfricandeau), gerookte zalm, schwarzwalderham met meloen, glaasje soep en breekbrood met kruidenboter en tapenade.
Het buffet bestaat uit zalm uit de oven, varkenshaasmedaillons, Veluwse kip in rode wijnsaus, twee soorten seizoen groenten, frites, roseval aardappeltjes uit de oven en een gemengde salade.
Een proeverij van nagerechten, welke wordt uitgeserveerd op tafel, met bavaroise, hazelnoot-karamel taartje, yoghurtijs, vers fruit en een toefje slagroom.
TIP! Voor dezelfde prijs kunt u de proeverij van nagerechten vervangen voor ons bourgondisch dessertbuffet.
(alleen in combinatie met lunch, buffet of diner) Start uw feest met een kop koffie en iets lekkers erbij. Hiervoor rekenen wij één uur m.b.t. een drankarrangement.